Mobiltilpasset hjemmeside og booking

Mobiltilpasset hjemmeside og booking

Mobilsurfingen vokser lynhurtigt med 250 % pr. år. 70 % af Danmarks befolkning har en smartphone. Snart bliver der surfet mere fra mobile enheder end fra almindelige computere

Mobile enheder stiller helt andre krav på hjemmesider. Responsivt design, som tilpasser sig efter størrelsen på besøgerens skærm, enkle sider og store links er nogle af virkemidlerne.

For at du skal kunne give besøgerne en god velkomst via mobile enheder, har vi udviklet en mobilplatform til både web og booking.

Test Primatravel som mobilt websted (kan også gøres fra en almindelig computer)!

Responsivt webdesign

Responsivt design er meget mere end det hotteste modeord lige nu. Det giver en helt ny brugervenlighed til alle, som bruger smartphones og tabletcomputere.

Ved at indholdet tilpasser sig, ser siden pæn ud uanset, om man kigger på den i stående mobil, liggende mobil, stående tablet eller liggende tablet. Besøgeren behøver ikke at zoome og scrolle i sidelæns hele tiden.

Det underliggende billed- og tekstmateriale samt koblinger til bookingbare rejser er det samme som for den almindelige webside - intet merarbejde kræves af dig for at administrere den mobile løsning.

Menu tilpasset til mobile formater

Menuen, som tilpasser sig til besøgerens skærmstørrelse.

For større skærme som f. eks. iPad eller Samsung Galaxy Tab præsenteres en stort set almindelig drop-down menu. Ved mindre skærme, som f. eks. mobiltelefoner, ser man i stedet en knap, som umiddelbart udfolder en letnavigeret menu.

Søgefunktion som en naturlig del af navigeringen

På mobiltelefoner er der mindre plads til menuer og links. Søgning er derfor en vigtig del. Søgning findes lige ved hånden ved hovedmenuen i den mobile løsning.

Booking via mobiltilpasset bookingsystem eller lad mobilen ringe op

En mobiltelefon er jo stadig også til at ringe med, og med et klik ringer den til dig for at booke! Alternativt booker man via det responsive bookingsystem, som tilpasser sig helt til skærmens størrelse. Mange af vores kunder vil også bruge dette bookingsystem til sin almindelige webside, da det giver store muligheder for at skræddersy både flow og design.

Et helt nyt bookingsystem

Det nye bookingsystem er ikke kun mobiltilpasset og responsivt. Foruden det håndterer den børnerabatter på et tidligt stadie, opdaterer prisinformation efterhånden som man f. eks. ændrer tilvalg. Både design og flow kan skræddersys.

De sidste ti år har vi tillagt nye funktioner til i princip det samme bookingsystem. Nu tager vi det største skridt, siden vi startede, med et helt ny bookingsystem med topmoderne design og funktionalitet. Dette kommer sikkert også til at erstatte det eksisterende bookingsystem hos mange på almindelige websider mod agenter med flere. Det er svært at beskrive forskellene med ord, så lad os vise dem i stedet eller gå til mobil.primatravel.com.

Nyt grænsesnit mod dine eksisterende kunder

Mine bookinger har fået et helt nyt udseende.

Kunden kan logge ind enklere og ser alle bookinger, de har gjort, på en attraktiv måde med billeder og moderne design.

Flere standardsider i mobilversion

Kontaktside

Overalt, hvor telefonnumre vises, kan man klikke på nummeret og lade mobilen ringe op. Tablets og computere, som ikke har telefon, prøver at bruge Skype eller lignende, hvis man klikker. Selvfølgelig er kontaktformularer responsive og passer fint i de allerfleste mobile formater.

Brochurebestilling

Brochurebestilling og lignende findes også i mobiltilpasset version.

Øvrige sider

Destinationssider, kategorisider og øvrige sider er responsive og har kloge funktioner som f. eks. at underrubrikker vises som links, som straks viges ud, når man klikker på dem.

Kontakt os i dag for snarest at byde dine mobile besøgere velkomne!

Booking af pakkerejser og dynamisk pakkeproduktion

Booking af pakkerejser og dynamisk pakkeproduktion af rejser. Onlinebooking for slutkunde og agenter.

Responsiv webb

Responsiv webb

Rejseproduktion

Rejseproduktion i back office er en integreret del af Travelize webløsning for rejsebranchen.

Webpublicering for rejser

Webpublicering helt integreret med booking af rejser for rejsearrangører, incoming agenter, hytteudlejere, destinationsfirmaer og andra aktører i rejsebranchen.

Økonomi og frifaktura

Økonomi med OCR og integreret kreditkortbetaling for rejsebooking er en vigtig del af Travelize. Flowet bliver enkelt, betaling kommer hurtigt og et stort antal rutiner og rapporter, specielle for rejsearrangører og andre aktører i rejsebranchen er standard

Rapporter

Rapporter er en vigtig del i back office delen af Travelize

Agenter og leverandører

Agentbooking og effektiv leverandørsamarbejde er en integreret del af Travelize webteknik for rejser. Giv leverandører mulighed for at logge ind og redigere allotment etc. Agenter booker direkte i systemet.

Markedsføring

Markedsføring af rejser med nyhedsbrev, avancerede rabatregler, XML eksport af rejser mm. findes i Travelize markedsføringsmodul.

Kundehåndtering

Kundehåndtering eller CRM er en vigtig del ved salg af rejseprodukter. Travelize har et antal funktioner specialtilpassede for effektiv online salg af rejser

Flerfirmaversion og flersprog/valuta

Flerfirmaversion og flersprog/valuta for rejsebooking

Gavekortsmodul

Kunden kan själv köpa presentkort på valfritt belopp via webben, betala genom bekräftelse eller via betalväxel som accepterar presentkortsbetalning. Presentkort skickas efter betalning. Vid bokning av resa eller på en redan bokad resa kan kunden själv lösa in presentkortet genom en krypterad webbkod. Allt sköts automatiskt.

Kontakt os

*
*
*
Jag godkänner personuppgiftspolicy . *
Top